Hvilken kjæledyrseng er bedre å velgeHvilken kjæledyrseng er bedre å velge

Med diversifiseringen og det raske tempoet i moderne sosiale liv, har kjæledyr blitt vennlige følgesvenner for å følge mennesker i livet. For å la kjæledyrene dine bli mer beskyttet og tatt vare på. Vi gir dem ikke bare mat av høy kvalitet, men gir dem også åndelig nytelse. For eksempel er pet beds en av dem. Hvilken kjæledyrseng er bedre å velge?

Hvilken kjæledyrseng er bedre å velge

Fremveksten av kjæledyrsenger løser ikke bare problemet med at kjæledyr sover, men løser også problemet med skitne og rotete hjem, og kan samtidig godt beskytte kjæledyr og holde dem varme når været er kaldt. På denne måten vil kjæledyret like eieren mer og følge med eieren.

Når vi velger en kjæledyrseng, må vi velge en kjæledyrseng av høy kvalitet. Det vil si at kjæledyrsengen er varmere, romsligere, men tar ikke plass. Det er også praktisk ved rengjøring.

Samtidig må den ikke inneholde følgende kjemikalier som er skadelige for kjæledyr.

1. Inneholder ikke ozonreduserende midler;

2. Inneholder ikke flammehemmere;

3. Inneholder ikke kvikksølv, bly og andre tungmetaller;

4. Inneholder ikke formaldehyd;

5. Ingen ftalater.

dyreseng

De fleste hundesenger beskytter ikke hofter og ledd, siden nesten 20 % av hundene lider av leddproblemer. XXY hundesengen er laget av 3 lag med premium memoryskum og kan til og med støtte en persons vekt. Minneskummet er laget med åpencelleteknologi som lar luft strømme gjennom. Dette kan bedre beskytte sikkerheten til kjæledyr. Vi er en produsent av kjæledyrsenger og støtter engrostilpassing av ulike kjæledyrsenger.